Fotobehang "San Francisco als de avond valt" vliesbehang 312x219cm, 368x254cm of 416x254cm

Voorraad: In voorraad

€ 109,00

Snel overzicht

Ons zeer realistische foto- en design behang wordt gedrukt op een hoogwaardige vliesbehang. U strijkt de wand voor met de meegeleverde behanglijm en plakt vervolgens de droge vliesbehangrollen (baan tegen baan, zonder overlap) op de muur.

Vliesbehang is gemaakt van een veel hogere kwaliteit behang dan het normale papier behang (met blauwe achterzijde) dat de meeste webshops verkopen. Het grote voordeel van vliesbehang t.o.v. dit goedkopere papier behang is dat vliesbehang niet gevoelig is voor vocht (en dus ook afwasbaar is) en het krimpt niet en zet niet uit bij temperatuur schommelingen. Daardoor voorkomt u dat de banen op den duur niet meer mooi aansluiten of zelfs loslaten van de wand.

Ons vliesbehang wordt gedrukt met de nieuwste Crystal Eye Technologie waarbij we meerdere oppervlakte lagen aanbrengen. De kleuren blijven zelfs na jaren nog perfect, onze inkt is UV- en lichtbestendig.

Dit artikel is verkrijgbaar in de volgende formaten:
312x219 cm (vliesbehang + lijm)
368x254 cm (vliesbehang + lijm)
416x254 cm (vliesbehang + lijm)


Dit artikel is vrij van oplosmiddelen. De digitale print is gemaakt met milieuvriendelijke latex inkt. De inkt is niet ontvlambaar en geeft geen geur af.
Daardoor is dit fotobehang zeer geschikt voor uw woonkamer, slaapkamer of kinderkamer, maar ook voor openbare gebouwen, zoals scholen, kinderopvang of ziekenhuizen.

De afzonderlijke rollen behang laten zich erg makkelijk aan de wand bevestigen. Verander uw kamer in een geheel nieuwe ruimte met ons fotobehang. Door de uitstekende kwaliteit van dit vliesbehang is het ook eenvoudig weer afneembaar en kunt u het zelfs na een verhuizing weer op de muur bevestigen.

San Francisco als de avond valt fotobehang

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

* Verplichte velden

€ 109,00